Sport

Bij de kraker tussen AS Roma en Feyenoord mochten geen aanhangers van de Rotterdamse club aanwezig zijn. Desondanks waren er een paar honderd supporters meegereisd, maar die werden streng in de gaten gehouden door de harde kern van de Italiaanse club. Want zomaar openlijk Feyenoord aanmoedigen, dat kan wel eens heel verkeerd aflopen.

Bekijk de beelden hieronder:

Feyenoord kwam te kort

AS Roma heeft op donderdag Feyenoord met 4-1 verslagen in de UEFA Europa League kwartfinales. Tijdens de wedstrijd werd één speler van Feyenoord van het veld gestuurd, waardoor het team met tien spelers moest spelen. Er werd niet gescoord voor de rust en pas in de 60e minuut wist Leonardo Spinazzola, met een assist van Bryan Cristante, te scoren en Roma op voorsprong te brengen.

In de 80e minuut maakte Igor Paixão gelijk voor Feyenoord met een assist van Sebastian Szymanski. Roma nam vervolgens weer de leiding toen Paulo Dybala in de laatste minuten, op aangeven van Lorenzo Pellegrini, scoorde en zo de score op 2-1 bracht. Stephan El Shaarawy zorgde er in de 101e minuut voor dat Roma's voorsprong uitliep tot 3-1, met hulp van Tammy Abraham.

Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Pellegrini in de 109e minuut, waardoor Roma uiteindelijk met 4-1 won. Santiago Giménez kreeg in de 120e minuut een rode kaart en moest het veld verlaten. Georginio Wijnaldum werd al na 21 minuten gewisseld voor Roma en speelde dus niet de hele wedstrijd mee.