Georgina Verbaan haalt uit naar werkomgeving Rico Verhoeven

Sport
Georgina Verbaan haalt uit naar werkomgeving Rico Verhoeven
Sport

Georgina Verbaan haalt uit naar werkomgeving Rico Verhoeven

Georgina Verbaan haalt uit naar werkomgeving Rico Verhoeven

Kickbokser Rico Verhoeven beoefent volgens Georgina Verbaan een sport die niet bepaald bekendstaat om zijn veilige werkomgeving. Die grap maakte de 44-jarige actrice bij Renze Op Zondag na een fragment waarop te zien was dat Verhoeven het zaterdag tijdens het gewonnen zwaargewichtentoernooi Glory Grand Prix even aan de stok kreeg met zijn aartsrivaal Jamal Ben Saddik. De Belgische Marokkaan, momenteel geschorst voor dopinggebruik, stond in de hoek van Verhoevens tegenstander Nabil Kachab en maakte na het betreden van de ring een trapbeweging in de richting van de 'King of Kickboxing'.

"Dit is ook niet echt een veilige werkomgeving hè?", aldus Verbaan die daarmee met een knipoog refereerde aan het gesprek eerder op de zondagavond, dat onder meer ging over de misstanden bij omroep WNL. "Grensoverschrijdend gedrag", grapte Verhoeven terug die vervolgens terugblikte op het verloop van het opstootje van zaterdagavond.

Verhoeven vindt het vooral jammer dat het incident plaatsvond. "Waarom moet je zo'n hoge trap geven? Überhaupt: dat je een discussie hebt en het uitkomt op een woordenwisseling kan gebeuren. Maar dat vind ik in dit geval niet op zijn plaats voor hem als zijn trainingspartner. Maar dat hij dan dat doet, dan denk ik 'wauw'. Dit hoort gewoon niet thuis in de sport. We zijn een voorbeeld voor de volgende generatie." Hij vindt dit soort dingen "dan gewoon niet op zijn plaats".

Verhoeven (34) won het achtmanstoernooi na achtereenvolgens af te hebben gerekend met de Fransman Sofian Laïdouni (29), Kachab (23) en de andere finalist Levi Rigters.

© ANP

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties