Louis van Gaal maakt overstap naar PSV

Sport
Louis van Gaal maakt overstap naar PSV
Sport

Louis van Gaal maakt overstap naar PSV

Louis van Gaal maakt overstap naar PSV

Louis van Gaal - adviseur bij Ajax - liet zich woensdagavond van zijn feestelijke kant zien, zichtbaar genietend van PSV's overwinning op Sevilla. De voetbalheld werd namelijk uitgenodigd voor de festiviteiten na afloop van de wedstrijd en sloot meteen aan toen op het nummer 'Engelbewaarder' van Marco Schuitmaker een polonaise werd ingezet.

Bekijk de feestelijke beelden hieronder:

   

'Meer dan Ajax-supporter'

Op social media wordt het filmpje massaal gedeeld en juicht men de actie van Van Gaal toe. "Louis is regelmatig een zure vent, maar hier tovert hij dan toch weer een lach op mijn gezicht," klinkt het. "Zegt genoeg dat Louie meer is dan alleen een Ajax supporter. Hij geeft om Nederlands voetbal," reageert weer iemand anders.

PSV door in Champions League

In Sevilla maakte PSV een indrukwekkende comeback door een 2-0 achterstand naar 2-3 om te buigen. Met Arsenal's 6-0 overwinning tegen Lens stelde PSV voor het eerst in acht jaar weer een plek in de knock-outfase van de Champions League veilig.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties