Nu 50 keer je inzet bij de wedstrijd Feyenoord - PSV

Sport
Nu 50 keer je inzet bij de wedstrijd Feyenoord - PSV
Sport

Nu 50 keer je inzet bij de wedstrijd Feyenoord - PSV

Nu 50 keer je inzet bij de wedstrijd Feyenoord - PSV

Het Nederlandse voetbalseizoen begint zondag met een spannende wedstrijd. Landskampioen PSV neemt het op tegen bekerwinnaar Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. BetMGM viert dit met een mooie actie.

PSV speelt zondag 18:00 uur thuis in dit duel om de Johan Cruijff Schaal. Vorig jaar won het team van Peter Bosz de Super Cup door in De Kuip met 0-1 te winnen van Feyenoord.

PSV oefende vorige week tegen Valencia en behaalde een 2-1 overwinning. Feyenoord daarentegen kreeg een flinke nederlaag te verwerken; zij verloren met 5-0 van Benfica.

Ook in hun laatste oefenwedstrijd tegen AS Monaco moest Feyenoord het onderspit delven met een 1-3 nederlaag. Voor de nieuwe trainer, Brian Priske, die Arne Slot opvolgt, wordt de wedstrijd tegen PSV zijn officiële debuut als coach van Feyenoord.

Zo krijg je 50 keer je inzet

Hoe het werkt:

1. Registratie: Maak via deze link een nieuw account aan bij BetMGM.

2. Selecteer bonus: Kies de Golden Odds Welkomstbonus onder Mijn Aanbiedingen.

3. Eerste storting: Doe een eerste storting en zet €1 in op winst van PSV of Feyenoord in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.

4. Winstuitkering: Bij winst wordt de verhoogde odd van 50.00 direct bijgeschreven

Klik hier om je account bij BetMGM aan te maken en de bonus te pakken!

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties