Shockerend: Winkeldieven beroven de tent met behulp van peuter

Streaming
Shockerend: Winkeldieven beroven de tent met behulp van peuter
Streaming

Shockerend: Winkeldieven beroven de tent met behulp van peuter

Shockerend: Winkeldieven beroven de tent met behulp van peuter

Winkeldieven kunnen doorgaans nog creatieve middelen verzinnen om gestolen goederen te verorberen, maar wat deze twee dames in een filiaal van Trekpleister deden sloeg alles. Ze maakten gebruik van een onschuldige peuter om hun criminele gedrag te kunnen uitvoeren.

Een kindje als dekmantel

Een kindje als dekmantel gebruiken om niet op te vallen: het is niet fraai. In Veldhoven zijn een paar dagen geleden beelden van de bewakingscamera's naar boven gekomen waarop te zien is hoe twee vrouwen de halve winkel leegroven met kinderwagen aan de hand.

Op hun dode gemak

Het ziet er zo gezellig uit: twee vrouwen en een peuter lekker samen op pad. Niets is minder waar: de vrouwen, die in de Trekpleister in het centrum van Veldhoven zijn vastgelegd, komen daar niet voor wat nuttige quality time maar voor winkeldiefstal. Ze stelen in korte tijd op hun dode gemakje zo veel, dat de politie bang is dat ze dit vaker doen.

Triest

Terwijl de twee alles wat los en vast zit in de klauwen hebben, ligt het peutertje, een meisje, vrolijk te pruttelen in haar kinderwagen. Die heeft gelukkig geen idee wat er hier speelt. Dit terwijl beide vrouwen het gestolen waar niet alleen in jaszakken maar ook onderin de kinderwagen proppen. Zoals in de video ook een paar keer wordt gezegd: echt wel triest.

Wie zijn dit?

Een meneer maakt nog galant ruimte voor de twee dievegges zonder in de gaten te hebben dat ze in gestrekte lijn naar buiten walsen met een paar honderd euro aan gestolen producten in de zak. Aan het eind van de video tonen de bewakingscamera's de gezichten van de twee vrouwen, met de vraag: wie zijn dit? Ze zijn tot nu toe dus nog niet geïdentificeerd. Als er iemand deze twee trieste figuren herkent, schroom dus niet om meteen naar je lokale politie te hollen.

Bekijk de video hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties