Dave Roelvink blaast je trommelvliezen kapot in deze nieuwe video

Video
Dave Roelvink blaast je trommelvliezen kapot in deze nieuwe video
Video

Dave Roelvink blaast je trommelvliezen kapot in deze nieuwe video

Dave Roelvink blaast je trommelvliezen kapot in deze nieuwe video

We wisten allemaal al dat Dave Roelvink zijn status als bad-boy tegenwoordig heeft ingeruild voor die van mindfulness guru: de jongeman is tegenwoordig een fervent handpan-speler. Maar nu komt hij toch met een video waar we niet op zaten te wachten.

Een veranderd mens

Een aantal jaar geleden zat Daven nog flink in de knoop met zichzelf. In een interview vertelde hij: 'Laat ik zeggen dat het gewoon voor mij heel veel was om op jonge leeftijd bekend te worden, dat iedereen in één keer een mening over je had. Ik kon heel slecht met m’n gevoel en emoties omgaan en in de drank en drugs vond ik gewoon mijn verdovingsmiddel'. Maar die tijden zijn voorbij: de beste man tokkelt dagelijks met ontblote borst vreedzaam op zijn pan.

Valse fluitketel

Toch verraste hij ons gisteren met een video uit die allesbehalve vreedzaam is. Met een geluid als een valse fluitketel en ongeregelde handpan erbij is dit een recept voor een ongekende herrie. Dave schrijft er vrolijk bij: 'Helemaal zen ouwe'.

Vriendin is er klaar mee

Op zijn story is nog even te zien hoe hij ook zijn vriendin in het oor blaast met zijn schril fluitje, waarna er op de volgende slide een ontdane Dave op de fiets te zien is met de tekst: 'Ik ben eruit gestuurd door Jazz'. Die had het dus duidelijk ook hélemaal gehad met het valse gefluit van de Roelvink-telg.

De reacties

Mensen in de comments zien de humor er wel van in maar hebben ook intens medelijden met zijn vriendin.. Zo zegt iemand: 'Kijk hij nou weer zitten met die ouwe omgekeerde wokpan en een halve fluitketel'. Een andere volger schrijft: 'Omg ik had jou fluitje allang uit je mond gepakt😂 hier zou ik dus echt niet tegen kunnen! Respect voor jou vrouwtje'. Iemand die het iets minder goed snapt zegt 'Wtf doe je!!! Man trommelen Oke maar die fluit?!?! Respect voor je vrouw'. Ieder zo zijn ding, blijkbaar.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties