Dave Roelvink gaat van badboy naar handpan-speler

Show & Tel
Dave Roelvink gaat van badboy naar handpan-speler
Show & Tel

Dave Roelvink gaat van badboy naar handpan-speler

Dave Roelvink gaat van badboy naar handpan-speler

Dave Roelvink lijkt zijn tumultueuze verleden te hebben ingeruild voor een nieuw bestaan als mindfulness guru. De vent lijkt de rust zelve terwijl hij met ontblote borst vreedzaam op zijn pan tikt.

Vechten

Eerder dit jaar was hij nog in het nieuws door zijn vechtkunsten, en als we zijn trainer moeten geloven heeft hij zelfs nog nooit een kickboks gevecht verloren. Maar misschien heeft de zoon van volkszanger Dries Roelvink ondertussen genoeg van al het geweld.

Zachte kant

De nepobaby heeft in een radio 538 show al eerder aangegeven dagelijks te mediteren, waar zijn interviewers helemaal niks van geloofden: 'Je houdt mensen voor de gek'. 'Je gelooft er niks van maar het is echt waar' kwam daarop het antwoord van Dave. 'Elke ochtend doe ik een koude douche, dan een meditatie, s'avonds ook weer.' Daarna voorspelde Dave al dat hij in de toekomst verlichtingslevels zou bereiken waar Buddha een puntje aan zou kunnen zuigen: 'Ik ben pas twee jaar clean hè, wacht maar tot ik tien jaar clean ben!'

Drugs

Hij refereert hier naar zijn alcohol-en drugsverslaving in het verleden, waar hij voor is opgenomen in een afkickkliniek. In een interview vertelde hij: 'Laat ik zeggen dat het gewoon voor mij heel veel was om op jonge leeftijd bekend te worden, dat iedereen in één keer een mening over je had. Ik kon heel slecht met m’n gevoel en emoties omgaan en in de drank en drugs vond ik gewoon mijn verdovingsmiddel'. Hierna is hij gaan samenwerken met Najib Amhali, die Recovery Mental Healthcare oprichtte.

De handpan

Gisteren verscheen er een video online op Instagram waarin te zien is dat Dave naar hartelust een deuntje van The Pirates of the Caribbean weg tokkelt op zijn handpan aan de rand van een vredig kabbelende rivier.

Reacties

Zijn publiek is enthousiast over zijn transformatie. De top comment onder de video luidt: 'Man is van sieraden dief naar trommel hippie gegaan, mij maak je niet meer wijs dat mensen niet kunnen veranderen'.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties