Dit gigantische bedrag verdient DJ Tiësto per optreden

Buitenland
Dit gigantische bedrag verdient DJ Tiësto per optreden
Buitenland

Dit gigantische bedrag verdient DJ Tiësto per optreden

Dit gigantische bedrag verdient DJ Tiësto per optreden

DJ Tiësto heeft zijn optreden tijdens de Super Bowl aanstaande zondag afgezegd. Dat laat Tijs Verwest, zoals zijn echte naam luidt, donderdag weten op X. "Ik en mijn team hebben de afgelopen maanden iets heel bijzonders voorbereid", schrijft hij. "Maar een persoonlijke familiesituatie dwingt mij om zondagochtend terug te gaan naar huis. Het is een loodzwaar besluit om de game te missen. Maar familie gaat altijd voor." Meer toelichting geeft Tiësto niet.

Super Bowl

De Nederlander zou de eerste dj ooit zijn geweest die tijdens de Super Bowl zou draaien, de finale van de American footballcompetitie. Hij zou in Las Vegas optreden voorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de pauzes in het stadion. Een deel van zijn sets zou te zien zijn in de televisieregistratie van het duel.

Dit vraagt Tiësto voor een optreden

Ondanks dat hij de Superbowl mist hoeven ze op zakelijk gebied geen medelijden te hebben met de muziekondernemer, die met 121 shows in het buitenland een druk jaar achter de rug heeft. Elke keer dat Tiësto het podium betreedt is dat niet alleen een feest voor de zintuigen, ook zijn bankrekening vaart er wel bij. Volgens Forbes bedraagt zijn gage ongeveer €300.000 per optreden. En aangezien Tiësto gemakkelijk 100 optredens per jaar geeft, komt dat neer op een indrukwekkende €30 miljoen aan inkomsten uit optredens. Kassa!

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties