Alex Soze gooit kind in het water

Nieuws
Alex Soze gooit kind in het water
Nieuws

Alex Soze gooit kind in het water

Alex Soze gooit kind in het water

Het zal geen geheim zijn dat we voor de betere opvoedtips niet bij de Groningse schockvlogger Alex Soze hoeven aan te kloppen. Maar om nou zomaar kinderen in het water te gooien...

'Alles kan kapot'

In een recente video brengt de 41-jarige Alex Soze zijn kinderen in beeld bij een zwembad. Een van zijn nakomelingen durft niet van de hoge duikplank te springen, wat voor de heer Soze natuurlijk onverteerbaar is.

Vervolgens zien we hoe de influencers, al scheldend en tierend, naar de duikplank loopt en zijn 9-jarige zoon Mads met een ferme worp in het water gooit, afgesloten door zijn kenmerkende leus 'alles kan kapot'.

De volgers van Alex Soze lijken het allemaal prachtig te vinden. 'Kijk zo hoort het!', 'Is toch prachtig Mads, is niks jongen voor bang te zijn nu je er al van af bent gesprongen.' en 'Niet denken ,gewoon gaan' valt te lezen in de reacties onder het filmpje.

Onlangs werd Alex de Shockvlogger door de rechtbank onder voorwaarden op vrije voeten gesteld. Hij zat vast voor onder andere mishandeling van een politieagent, maar mag zijn strafzaak in vrijheid afwachten.

Bekijk de video hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties