Ali B gespot samen met rapper Boef op Schiphol

Nieuws
Ali B gespot samen met rapper Boef op Schiphol
Nieuws

Ali B gespot samen met rapper Boef op Schiphol

Ali B gespot samen met rapper Boef op Schiphol

Het is geen gemakkelijke periode geweest voor wie voorheen nog liefkozend knuffelmarokkaan genoemd werd door het Nederlandse publiek. Ali B werd vervolgd voor meerdere zedenmisdrijven en vluchtte daarna het land uit. Nu is de rapper gesignaleerd in Manchester.

Aangiftes

Tegen Ali B liggen momenteel twee aangiftes van aanranding en één van verkrachting. Desondanks is de hiphopartiest en producent ruim een jaar na het uitbreken van het Voice-schandaal nog niet in staat van beschuldiging gesteld. Zijn vrouw Breghje heeft hem wel al langere tijd geleden aan de kant gezet, wat dan toch wel suggereert dat er daadwerkelijk dingen niet pluis waren.

Gesignaleerd in Manchester

Ali is gespot bij een voetbalwedstrijd samen met rapper Boef maanden nadat hij voor het laatst door paparazzi gespot werd. Nu heeft iemand toch een foto van hem weten te schieten; op het Juicekanaal van Realityfbi zien we de rapper poserend met twee fans op het vliegveld van Manchester. Blijkbaar boeit het de twee niet veel wat er zich allemaal in het nieuws heeft afgespeeld over de voormalig populaire artiest.

Ali B gespot samen met rapper Boef op Schiphol

Ontkenning

De rapper was eerder nog verbaasd door de vervolging van het OM, omdat hij met de slachtoffers zelf in mediation ging. 'Deze gesprekken lopen en zijn zeer waardevol'. Ali besefte blijkbaar niet dat 'in gesprek gaan' met je slachtoffers meteen je slechte daden goedpraat. Toen duidelijk werd dat de Nederlandse bevolking hier niet van gediend was, vluchtte hij toch maar het land uit.

Rapper Boef doet vrolijk mee

Boef is in Manchester de mede-compagnon van Ali, maar hangt dit niet graag aan de grote klok. Op zijn Instagram story verschijnt wel een foto van de voetbalwedstrijd waarin hij met een andere vriend poseert. Desondanks, na alle beschuldigingen en onduidelijkheden over Ali B besluit Boef dus dat dit hem niks interesseert en gaat alsnog vrolijk verder met flaneren samen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties