Ali B ook vervolgd voor verkrachting BN'er

Show & Tel
Ali B ook vervolgd voor verkrachting BN'er

Ali B ook vervolgd voor verkrachting BN'er

Ali B ook vervolgd voor verkrachting BN'er

Het ziet er niet goed uit voor rapper en platenlabeleigenaar Ali B. Volgens het AD wordt hij ook vervolgd voor seksueel ontoelaatbaar gedrag bij zangeres Ellen ten Damme.

Ongewenst

Het Openbaar Ministerie zou besloten hebben om Ali te vervolgen, ondanks het feit dat Ellen geen aangifte heeft gedaan. Wel maakte zij een melding van seksueel ongewenst gedrag, waarop justitie besloot om Ali ook voor haar zaak te vervolgen. Het AD meldt dat het om een verkrachting gaat, maar de zangeres en haar management willen daarop niet reageren.

Vage beschuldiging

Toen de aantijgingen van Ten Damme naar buiten kwamen hield Al B vol dat het allemaal met wederzijdse toestemming was gebeurd. Op Instagram schreef hij destijds: "Gisteren kwam plotseling het nieuws dat Ellen ten Damme in 2014 door mij iets is aangedaan, wat ook bij slachtoffers van The Voice zou zijn gebeurd. Deze vage beschuldiging leidt in de media meteen tot reacties."

"Maar wat er nu beweerd wordt, klopt gewoon niet", aldus Ali. "Zo'n acht jaar geleden hebben Ellen en ik wat geflirt en gezoend. Zoals we dat jaren eerder ook al eens deden, vrijwillig en als twee volwassen mensen. Meer was het niet."

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties