André Hazes weer betrapt op snusgebruik

Nieuws
André Hazes weer betrapt op snusgebruik

André Hazes weer betrapt op snusgebruik

André Hazes weer betrapt op snusgebruik

André Hazes jr. zit met zijn nieuwe schrijversteam een weekje opgesloten in een huis te Zeewolde om nieuwe muziek te maken, zo liet hij gisteren weten. Ondanks dat hij beloofd clean door het leven gaat, zien we wederom een blikje snus in zijn nabijheid. Een bijzonder verslavend goedje.

Snus = sus

Snus zit in een zakje dat men doorgaans onder de bovenlip stopt, waarna de aanwezige nicotine via bloedvaatjes in het bloed worden opgenomen. Het effect is vergelijkbaar met het roken van een sigaret, plus het geeft een licht tintelend en energieker gevoel. Misschien precies wat André Hazes nodig heeft om zijn volgende hit te schrijven, maar het staat in schril contrast met zijn belofte uit de Videoland-documentaire om nuchter door het leven te gaan. Het is ook niet de eerste keer dat hij ermee gezien wordt.

Ontzettend verslavend 

Verslavingskliniek Jellinek maakt zich al langer zorgen over de toenemende populariteit van Snus. "Nicotine is een van de meest verslavende stoffen die we kennen. Je raakt er snel verslaafd aan. Als je dit gebruikt en je raakt gewend aan nicotine, dan kan de stop naar roken kleiner worden", liet een woordvoerder van de kliniek vorig jaar weten. Daarnaast balen ze ervan dat de marketing van snus volop is gericht op tieners en twintigers: "Jongeren mensen die nog niet bekend zijn met tabaksgebruik. Daarmee boren ze een nieuwe doelgroep aan."

Het is een opmerkelijke zet, aangezien André had toegezegd 'te stoppen met het verwoesten van zijn lichaam', maar toch geregeld met een blikje snus onder zijn snuffert wordt gespot. Het is voor de zanger te hopen dat het bij het tabaksproduct blijkt en er naast de snus geen sos komt te liggen. Dan zijn we verder van huis.

Het blikje snus van Dré:

André Hazes weer betrapt op snusgebruik

Het blikje snus van Dré, maar dan uitvergroot:

André Hazes weer betrapt op snusgebruik

Bron: @andrehazes

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties