André Hazes geeft een knalfuif in Amsterdam

Show & Tel
André Hazes geeft een knalfuif in Amsterdam

André Hazes geeft een knalfuif in Amsterdam

André Hazes geeft een knalfuif in Amsterdam

André Hazes vierde zaterdag zijn 29e verjaardag in stijl. Hij kwam met een intieme groep vrienden bijeen in een restaurant in Amsterdam bijeen om er een gezellige avond van te maken. Zonder drank deze keer!

Om de avond extra bijzonder te maken was volkszanger Mike Peterson uitgenodigd om te zingen. In een Instagram-post deelde Hazes een foto van zichzelf en Peterson met het bijschrift: "Als verrassing kwam deze meneer optreden op mijn verjaardag. Elk feestje dat ik geef MOET ik de stem van Mike Peterson even horen. Bedankt voor weer een geweldige avond." Zijn zoontje was ook aanwezig en danste er vrolijk op los op het nummer Uptown Funk van Mark Ronson en Bruno Mars.

Hazes had eerder op Instagram gemeld dat hij meestal niet enthousiast wordt van het vieren van zijn verjaardag, maar dit jaar was dat anders. De zanger werkt momenteel aan zijn muzikale comeback nadat hij stappen heeft gezet om zijn verslavingsproblemen voorgoed te overwinnen. En dat lijkt vooralsnog goed te gaan.

Hazes postte ook een filmpje waarop hij samen met zanger Billy Dans te zien is terwijl zijn hand in een soort verband te zien is. Vermoedelijk om de draak te steken met zijn maat die daadwerkelijk aan zijn hand gewond is.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties