Bekende zangeres zakt in elkaar op podium na zingen van nummer Liam Payne (VIDEO)

Nieuws
Bekende zangeres zakt in elkaar op podium na zingen van nummer Liam Payne (VIDEO)
Nieuws

Bekende zangeres zakt in elkaar op podium na zingen van nummer Liam Payne (VIDEO)

Bekende zangeres zakt in elkaar op podium na zingen van nummer Liam Payne (VIDEO)

Rita Ora heeft een emotioneel eerbetoon gebracht aan haar vriend en collega Liam Payne, nadat de voormalige One Direction-ster op tragische wijze is overleden.

Tragische Dood van Liam Payne

Liam Payne kwam op tragische wijze om het leven na een fatale val van de derde verdieping van een hotelkamer in Buenos Aires. Uit het autopsierapport bleek dat de doodsoorzaak "meerdere trauma’s" was, wat leidde tot "interne en externe bloedingen" na een val van ongeveer twaalf meter. Er werden nog aanvullende toxische en anatomopathologische onderzoeken uitgevoerd om mogelijke drugsgebruik uit te sluiten.

Eerbetoon in Japan na Liam's Dood

Het eerbetoon van Rita vond plaats in Osaka, Japan, slechts enkele uren nadat het tragische nieuws van Liam’s overlijden bekend werd. Rita en Liam hadden een sterke vriendschap opgebouwd gedurende de jaren. In 2021 had Liam zelfs een tijdje in Rita's luxe penthouse in Londen gewoond, samen met zijn toenmalige verloofde Maya Henry. Het verlies van haar goede vriend was duidelijk zichtbaar in haar optreden.

Rita Ora emotioneel op podium

Rita Ora toonde tijdens haar een zwart-witfoto van haarzelf en Liam Payne op het scherm achter haar, terwijl ze hun gezamenlijke nummer 'For You' zong. Een fanpagina op sociale media legde het moment vast en schreef: “Rita Ora, met wie Liam had samengewerkt, toonde een foto van haarzelf en Liam op het scherm terwijl ze hun nummer For You uitvoerde. Rita had zichtbaar moeite om haar tranen te bedwingen tijdens het zingen van het duet”. Rita had het zwaar tijdens het optreden, de zangeres hield haar hoofd in haar handen en keerde zich van het publiek af, waarbij ze toegaf: "Ik kan dit nu niet eens zingen". Het nummer For You was een van de twee niet-One Direction-nummers van Liam die de top 10 van de Britse hitlijsten bereikten.

Rita Ora's reactie op sociale media

Rita deelde haar verdriet ook op sociale media, ze schreef: "Ik ben kapot van verdriet. Hij had de liefste ziel, ik zal hem nooit vergeten". Ze vervolgde: "Ik hield er zo van om met hem te werken - hij was zo’n plezier om mee om te gaan, zowel op als naast het podium. Dit tragische nieuws breekt mijn hart. Ik stuur al mijn liefde en gebeden naar zijn familie en geliefden. Ons nummer For You krijgt nu een hele nieuwe betekenis voor mij. Rust in vrede, Liam".

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties