Binnenkijken in de vakantiehuizen van Peter Gillis: 'Smerig!'

Nieuws
Binnenkijken in de vakantiehuizen van Peter Gillis: 'Smerig!'
Nieuws

Binnenkijken in de vakantiehuizen van Peter Gillis: 'Smerig!'

Binnenkijken in de vakantiehuizen van Peter Gillis: 'Smerig!'

Peter Gillis loopt graag te koop met de hoge eisen die hij aan zijn vakantieparken (Oostappen, geen familie van Verstappen) stelt. Desondanks duiken er steeds meer beelden op van ontevreden vakantiegangers die niet bepaald happy zijn met hun verblijf.

Incident

Het was een rumoerige maand voor ons Petertje. Via de bekende juicekanalen kwam naar buiten dat Gillis binnenkort voor de rechter moet verschijnen om zich te verantwoorden voor een incident in de huiselijke sfeer. Dat zou 29 mei gebeurd zijn in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Hij zou daarbij zijn opgepakt en een nachtje in de cel hebben moeten doorbrengen.

Vriendin Nicol Kremers - 'ons Nicol' voor intimi - ontkende de geruchten eerst in alle toonaarden, maar later gaven de twee toch toe dat er zich een incident had voorgedaan. Hoe ernstig het allemaal is geweest is tot dusver onduidelijk.

Geen aangifte

De advocaat van de vakantieparkenuitbater kwam met de volgende verklaring naar buiten: "De heer Gillis en zijn partner Nicol betreuren dat een incident in de privésfeer in mei van dit jaar heeft geleid tot inschakeling van de politie. Er is geen aangifte gedaan, en strafvervolging vindt dan ook plaats tegen de wil van alle betrokkenen."

Vieze huisjes

Ondertussen stapelen de problemen zich op de Oostappen-vakantieparken zich ook op. Op een TikTok-video van een vakantievierder is te zien dat er nogal wat gebreken aan het Gillis-huisje zitten. Zo zijn er krassen in de vloer gehatseflatst, zit het fornuis onder de vlekken, hangen de deurhendels los en zijn er defecten aan de deur waarneembaar.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties