BN'er vindt dat Suzan en Freek aan de hardrdrugs moeten

Nieuws
BN'er vindt dat Suzan en Freek aan de hardrdrugs moeten

BN'er vindt dat Suzan en Freek aan de hardrdrugs moeten

BN'er vindt dat Suzan en Freek aan de hardrdrugs moeten

Het muzikale zangduo Suzan en Freek, dat op alle vlakken behalve monogamie binnen de lijntjes kleurt, heeft recent een eigen documentaire op Netflix gekregen. En dat komt ze nu in de media duur te staan.

De makers van hits als Blauwe Dag en Slapeloosheid krijgen met hun Netflix-documentaire precies waar ze op hoopten: nog meer aandacht. Alleen is het deze keer ook afkomstig van mediapersoonlijkheden die niets met de Achterhoekers hebben. Podcastmaker Gijs Groenteman (grachtengordel) bestempelde het duo onlangs als 'saai' en zou graag zien dat ze een keer een lijntje coke nemen. Om de boel wat op te schudden.

Gillen naar de tv

Zijn vrouw, Volkskrant-columniste Aaf Brandt Corstius, gaat daar overheen en adviseert een drug die nóg heftiger en verslavender is: crystal meth. Ze schrijft: "Ik heb een zwak voor Suzan & Freek, maar na anderhalf uur aanhoren dat ze zo gewoon waren, wilde ik naar de tv gillen of ze alsjeblieft voor de goede orde één nacht aan de crystal meth wilden gaan. [...] Ze vinden zichzelf heel gewoon. Dat zeggen ze ook steeds in die documentaire."

Dat Suzan en Freek heel gewoon zijn gebleven klopt inderdaad, want Suzan koopt haar make-up naar eigen zeggen bij de Krudivat. Wel vragen de twee gewonelingen tussen de 37.500 en 42.500 euro voor een half uurtje zingen.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties