Dit vragen Suzan en Freek voor een halfuur optreden

Achtergrond
Dit vragen Suzan en Freek voor een halfuur optreden

Dit vragen Suzan en Freek voor een halfuur optreden

Dit vragen Suzan en Freek voor een halfuur optreden

Suzan en Freek, het bekende zangduo uit de Achterhoek, hebben het land veroverd met hun aanstekelijke pop-folkmuziek. Voor degenen die niet bekend zijn met dit dynamische duo: de twee lovers kennen elkaar sinds de middelbare school waar ze hun gezamenlijke liefde voor muziek ontdekten. Ze wisten niet dat ze een paar jaar later een van de populairste muzikale acts van Nederland zouden worden.

 

Ze kregen wereldwijde erkenning in 2016 nadat The Chainsmokers hun cover van het nummer 'Don't Let Me Down' deelden en het beschreven als tranentrekkend. Dit hielp hun video naar meer dan een miljoen views en lanceerde hun carrière. De twee zangers komen van eenvoudige komaf maar hun muziek is omarmd door mensen in heel Europa. Hun unieke combinatie van traditionele Nederlandse volksliedjes met moderne popelementen is een onweerstaanbare combinatie gebleken voor zowel oude als jonge fans.

Suzan en Freek concert

In 2019 brachten Suzan en Freek 'Gedeeld door ons' uit, hun eerste album bestaande uit zowel origineel materiaal als opnieuw gespeelde covers. Daaraan vooraf ging de single 'Blauwe Dag', die zowel in de Nederlandse als in de Vlaamse top tien van de singles charts stond. Dankzij dit succes debuteerde 'Gedeeld door ons' op nummer twee in de albumcharts van beide landen. Sindsdien hebben ze nog verschillende albums uitgebracht die consequent in de top 10 lijsten hebben gestaan.

Suzan en Freek boeken

Mocht je het muzikale duo op je feest of festival willen laten optreden, dan mag je diep in de buidel tasten. Waar rappers als Boef en Lil Kleine meestal rond de tienduizend euro voor een optreden vragen, zijn de kosten van een half uurtje Suzan en Freek iets hoger. Het bureau dat Suzan en Freek vertegenwoordigt vraagt namelijk tussen de 37.500 en 42.500 euro voor een optreden van minimaal een half uur. Mag Ik Daar Even Stil Bij Staan? Ja, dat mag.

Hebben Suzan en Freek een relatie?

De twee muzikanten delen naast het podium ook de lakens met elkaar. In 2022 heeft Freek Suzan zelfs ten huwelijk gevraagd. De bruiloft moet echter nog volgen.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties