De ex van Johnny de Mol wil wraak nemen

Nieuws
De ex van Johnny de Mol wil wraak nemen

De ex van Johnny de Mol wil wraak nemen

De ex van Johnny de Mol wil wraak nemen

Shimae Kaes, de ex van presentator Johnny de Mol, zegt uit te zijn op gerechtigheid. De Iraans-Siciliaanse vrouw laat dit weten via een aantal Instagram-stories.

In de stories plaatst ze citaten zoals "machtsmisbruik komt niet als een verrassing" en "de pil die iedereen wil maar niet lijkt te slikken", waarmee ze verwijst naar een pil waar 'truth' op staat. Hiermee lijkt ze een sneer uit de delen naar het Openbaar Ministerie. Ook zegt ze nooit op te zullen geven, zo blijkt uit een screenshot van Reality.FBI.

Aangifte

Het Openbaar Ministerie seponeerde onlangs haar aangifte wegens gebrek aan bewijs. De juridisch adviseurs van Shima Kaes, jurist Karim Aachboun, werd wél door het OM wél vervolgd wegens poging tot afdreiging van de familie De Mol. Dit zit Kaes overduidelijk nog steeds niet lekker.

Mishandeling

In 2021 zei Shimae Kaes in de rechtbank: "Ik ben in 2014 gaan samenwonen met mijn ex-verloofde Johnny de Mol. De verloving heb ik in mei 2015 verbroken, nadat hij mij voor de derde keer zwaar heeft mishandeld. Mijn verwondingen hiervan zijn door twee artsen vastgesteld en in een medische verklaring vastgelegd. Voorts zijn er ook gedateerde foto’s van deze verwondingen en zijn er audiotapes waarin Johnny openlijk en vol trots de mishandelingen heeft erkend. Ook zijn er diverse getuigen en WhatsApp-gesprekken waarin Johnny dit heeft erkend."

Kaes beweert dat de familie De Mol haar heeft geprobeerd de mond te snoeren met zwijggeld, maar dat ze dit nooit heeft aangenomen.

De ex van Johnny de Mol is uit op wraak
 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties