Openbaar Ministerie gaat Johnny de Mol NIET vervolgen

Nieuws
Openbaar Ministerie gaat Johnny de Mol NIET vervolgen
Nieuws

Openbaar Ministerie gaat Johnny de Mol NIET vervolgen

Openbaar Ministerie gaat Johnny de Mol NIET vervolgen

Johnny de Mol stopte onlangs met zijn programma HLF8 omdat het hem iets te heet onder voeten werd. De zoon van mediatycoon kan voorlopig echter weer opgelucht ademhalen.

Het Openbaar Ministerie zegt dat ze de aangifte van zijn ex Shima Kaes (mishandeling en poging tot doodslag) en haar juridisch adviseurs naast zich neerleggen. Johnny word niet vervolgd, want het bewijs blijkt volgens het OM niet te bestaan of oncontroleerbaar.

"Uit het onderzoek dat thans is verricht is onvoldoende duidelijk geworden dat de drie gebeurtenissen die u heeft geschetst ook hebben plaatsgevonden op de manier waarop u zegt. De foto’s zijn niet te dateren en het letsel op de foto’s is niet eenduidig en komt ook niet altijd overeen met uw versie van de gebeurtenissen", aldus het OM. Ook suggereert justitie dat de aangeleverde geluidsfragmenten geknipt en geplakt zijn of zelfs ontlastend zijn voor De Mol.

Afdreiging

De juridisch adviseurs van Shima Kaes, jurist Karim Aachboun en zijn kantoorgenoot Ad Aerts, worden door het Openbaar Ministerie wél vervolgd. Ze hebben nu een poging tot afdreiging van de familie De Mol aan de broek hangen. De familie De Mol voelt zich bedreigd en gechanteerd door ’kamp Kaes’. De twee juridische adviseurs moeten zich nu voor de rechter verantwoorden. Op het delict afdreiging staat maximaal vier jaar gevangenisstraf.

Opmerkelijk: Karim Aachboun maakte onlangs bekend dat hij Rutte wil vervolgen voor wanbeleid.

Het geluidsfragment over de vermeende mishandeling is te horen in onderstaande uitzending van Roddelpraat:

 

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties