Dit gaat er veranderen in WhatsApp

Nieuws
Dit gaat er veranderen in WhatsApp

Dit gaat er veranderen in WhatsApp

Nieuws
Dit gaat er veranderen in WhatsApp

WhatsApp heeft onlangs een groot aantal wijzigingen in de app aangekondigd. Deze nieuwe functies bieden gebruikers meer privacyopties en stellen hen in staat berichten te verwijderen die ze naar iemand anders hebben gestuurd.

Updates in WhatsApp

De chatdienst WhatsApp maakte maandag bekend dat ze de tijd dat gebruikers een verzonden bericht terug zouden nemen, gaan verlengen. Het oorspronkelijke tijdsbestek was een uur, vanaf nu is het meer dan twee dagen. Voorwaarde is wel dat beide partijen de nieuwste versie van WhatsApp op hun apparaten hebben staan.

Er is nu ook een optie voor gebruikers om je online-status af te schermen. Enige tijd geleden was het mogelijk om te verbergen wanneer je voor het laatst op WhatsApp was. Mensen zien echter nog steeds wanneer ze online zijn in hun gesprek met elkaar. De tekst Nu online verschijnt onder de naam van de persoon met wie gepraat wordt, binnenkort kunnen gebruikers dit wijzigen.

Online status verbergen in WhatsApp

Gebruikers kunnen ervoor kiezen om hun online status alleen te tonen aan mensen in hun contactenlijst. Ze kunnen ook hun status verbergen voor bepaalde mensen. Als iemand zijn online status verbergt, kunnen ze niet zien wanneer andere mensen online zijn.

Eindelijk stilletjes vertrekken uit een groepsgesprek

Geen zin meer om aantoonbaar een groepsgesprek te verlaten? Ook daarin voorziet de berichtendienst. Binnenkort kunnen deelnemers aan groepsgesprekken niet zien wanneer leden het gesprek verlaten. Alleen de groepsmoderators ziet een melding.

Vorig jaar heeft WhatsApp de mogelijkheid toegevoegd voor gebruikers om screenshots te maken van foto's en video's die maar één keer worden afgespeeld. De chatservice blokkeert nu ook deze screenshots.

De wereldwijde uitrol zal binnenkort plaatsvinden.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties