Dit is het absurde bedrag dat YouTuber Kwebbelkop per maand verdient

Nieuws
Dit is het absurde bedrag dat YouTuber Kwebbelkop per maand verdient

Dit is het absurde bedrag dat YouTuber Kwebbelkop per maand verdient

Dit is het absurde bedrag dat YouTuber Kwebbelkop per maand verdient

Jordi van de Bussche, beter bekend als Kwebbelkop, moest zich overgeven aan de leugendetector. De andere miljonair Chahid Charrak stelde hem een paar pittige vragen. Dutch Performante begon onder andere over het onderwerp waar YouTubers liever niet over praten.

Zo'n 10 jaar geleden begon Kwebbelkop met het opnemen van gaming video's voor YouTube. Met zijn hysterische reacties tijdens GTA en Minecraft werd hij al snel razend populair. Het kanaal van Kwebbelkop heeft anno 2023 bijna 15 miljoen abonnees. Maar YouTube zet hij de laatste tijd wat opzij om meer bezig te zijn met ondernemen.

NFT

Kwebbelkop heeft nog een heleboel andere interesses. Denk bijvoorbeeld aan crypto en NFT's. Een jaar geleden lanceerde Jordi LaunchMyNFT, een platform waar mensen kunnen handelen in de digitale beelden, maar ook zelf kunnen maken. In 2021 kocht Kwebbelkop een Bored Ape NFT voor 36 Ethereum, goed voor ongeveer 122.000 euro.

Penthouse

Vorig jaar kwam Jordi van de Bussche als nieuwkomer binnen in de Quote '100 rijkste selfmade miljonairs'. Ook kocht Kwebbelkop twee jaar geleden een dikke penthouse in Amsterdam voor zo'n 4,2 miljoen euro. De woning zit vol met peperdure kunstwerken van onder andere KAWS. Check de housetour hier.

Vermogen

In een interview met Chahid Charrak, waar Jordi geen ruimte heeft voor leugens, doet de YouTuber een opvallende uitspraak. Kwebbelkop zat aan de leugendetector dus vond Chahid het een perfect moment om te praten over geld. De stelling luidt: "Ik verdien meer dan 250.000 euro per maand". Jordi probeerde er onderuit te komen en ontkende, maar helaas, de leugendetector ging af.

Kwebbelkop aan de leugendetector:

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties