Duitse toeriste (18) verkracht door groep mannen

Nieuws
Duitse toeriste (18) verkracht door groep mannen
Nieuws

Duitse toeriste (18) verkracht door groep mannen

Duitse toeriste (18) verkracht door groep mannen

Vijf Duitse vakantiegangers worden verdacht van groepsverkrachting van een 18-jarige Duitse vrouw. Ze zitten in voorlopige hechtenis op het Spaanse eiland Mallorca.

Hotelkamer

Volgens meerdere Spaanse kranten had het slachtoffer een van de mannen donderdagavond ontmoet tijdens het uitgaan in Playa de Palma, een uitgaansgebied op het eiland. Ze besloot om met hem mee te gaan naar zijn hotelkamer. Bij de receptie werd de vrouw weggestuurd omdat ze geen hotelgast was. De twee gingen vervolgens naar een hotel in de buurt, waar vrienden van de man waren.

Seksuele handelingen

Daar zouden de mannen, allemaal begin twintig, haar gedwongen hebben tot seksuele handelingen. Een van hen nam ook video's op met zijn telefoon. De vrouw vluchtte vervolgens naar de badkamer, meldt de politie. Een van de Duitse mannen erkende ze te ver waren gegaan en bracht haar naar het hotel waar ze met haar vrienden logeerde, waarna ze aan de receptie van het hotel wat er was gebeurd. Deze aarzelde niet en belde ter plekke de politie.

Vijftien jaar cel

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht voor een medisch onderzoek, terwijl de vijf mannen werden opgepakt. De zaak wordt onderzocht door de Eenheid Familie en Vrouwen (UFAM) van de Spaanse Politie. Als ze schuldig worden bevonden kunnen de mannen vijftien jaar cel krijgen. Groepsverkrachting geldt daarbij als een verzwarende omstandigheid.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties