Friends-sterren komen met verklaring na dood Matthew Perry

Nieuws
Friends-sterren komen met verklaring na dood Matthew Perry
Nieuws

Friends-sterren komen met verklaring na dood Matthew Perry

Friends-sterren komen met verklaring na dood Matthew Perry

Voor het eerst hebben Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer publiekelijk reageren op het nieuws van Matthew Perry's overlijden afgelopen zaterdag. In een verklaring lieten ze optekenen dat er nog veel te zeggen is, maar dat ze eerst de tijd nemen om te rouwen en het immense verlies te verwerken.

'We zijn allemaal kapot'

De verklaring luidt als volgt: "We zijn allemaal kapot van het verlies van Matthew. We waren meer dan alleen castleden. We zijn een familie. Er valt zoveel te zeggen, maar nu nemen we een moment om te rouwen en dit onpeilbare verlies te verwerken. Binnenkort zullen we meer zeggen, als en wanneer we daartoe in staat zijn. Voor nu gaan onze gedachten en liefde uit naar Matty's familie, zijn vrienden en iedereen over de hele wereld die van hem hield."

Strijd

Matthew Perry had een bijzondere band met zijn Friends-collega's, die hij liefkozend vergeleek met pinguïns die elkaar steunen in tijden van nood. Hij deelde hoe de cast hem steunde tijdens zijn strijd tegen verslavingen, en hoe deze ervaringen zijn leven hebben gered.

Onverwachte afscheid

Perry werd afgelopen zaterdag dood aangetroffen in zijn huis in Los Angeles, op 54-jarige leeftijd. Hoewel er nog onderzoek wordt gedaan naar de exacte doodsoorzaak, lijkt het erop dat er geen sprake is van een misdrijf en er werden geen drugs gevonden.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties