Johan Derksen tegen Sigrid Kaag: 'Niet zo piepen!'

Nieuws
Johan Derksen tegen Sigrid Kaag: 'Niet zo piepen!'

Johan Derksen tegen Sigrid Kaag: 'Niet zo piepen!'

Johan Derksen tegen Sigrid Kaag: 'Niet zo piepen!'

Aan de opinietafel van Vandaag Inside ging het over de ongewenste fakkeloptocht waarmee minister Sigrid Kaas onlangs in Diepenheim werd geconfronteerd. Iedereen sprak er schande van, maar analist Derksen vindt het wel meevallen.

Overdreven

"Ik heb de beelden eens rustig bekeken en ik vond het een tikkeltje overdreven," aldus Derksen. Wilfred Genee antwoordt daar meteen op: "Er stonden mensen met fakkels op haar te wachten!"

Warm ontvangst

Toch is Johan daar niet van onder de indruk: "Deze mensen hadden als slogan 'een warm ontvangst' en dat was niet zo'n succes maar ik vind niet dat die mensen met die fakkels zich heel agressief gedragen hebben. Ze is door emotionele mensen verrot gescholden, maar daar heb ik wel begrip voor want ik kan me voorstellen als je een boerenbedrijf hebt dat je niet pro-Kaag bent, en zij maakt van alles een geweldig theater."

Intimiderend 

Even later dient schrijver en tafelgast Eus (Özcan Akyol) Johan van repliek: "Ze heeft wel gelijk: ik vind het nergens op slaan, als je het niet eens met haar, doe het op een normale manier, je gaat toch niet met fakkels voor haar staan, die vrouw heeft ook kinderen. Het is zo intimiderend en je kan niet meer normaal politiek bedrijven. Tegenwoordig als je de politiek ingaat moet je meteen beveiligers inhuren."

Het hele fragment is HIER te bekijken.

Reactie Kaag

Op Twitter plaatste Sigrid Kaag gisteren onderstaande reactie op alle ophef:

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties