Kanye West in één dag 2 miljard dollar armer

Nieuws
Kanye West in één dag 2 miljard dollar armer

Kanye West in één dag 2 miljard dollar armer

Kanye West in één dag 2 miljard dollar armer

Het lijkt met de dag slechter te gaan met Kanye West. Sinds zijn scheiding met Kim Kardashian doet de rapper steeds raardere dingen. Nadat zijn samenwerking met Adidas en GAP eerder deze week zijn gestopt, kan Ye zich geen miljardair meer noemen.

Kanye West wordt flink gecanceld sinds zijn antisemitische uitspraken. Adidas heeft de samenwerking met Ye per direct stopgezet en zal geen Yeezy's meer produceren. Ook bedrijven zoals Foot Locker hebben besloten om geen schoenen van de artiest te verkopen. Ook op het gebied van muziek wordt West aangepakt, Apple Music heeft een playlist verwijderd van Kanye West.

Arme knakker

Door alles wat er de afgelopen weken is gebeurd, moet Ye bijna leven van een uitkering. De rapper is namelijk in één dag al 2 miljard dollar verloren. Op Instagram post de rapper een bericht waarin lijkt dat het hem niet zoveel doet. West wordt nu geschat op een vermogen van $400 miljoen. Dit is onder andere uit vastgoed, zijn muziek, wat cash en de aandelen die hij nog heeft van het bedrijf van ex Kim.

Op onderstaande bericht is bedoeld voor Ari Emanuel, de gast die bedrijven opriep om Kanye te cancellen. "Ik ben 2 miljard verloren in een dag en ik leef nog steeds. Dit is een liefdesspeech, ik hou nog steeds van je, God houdt nog steeds van je, het geld bepaalt niet wie ik ben, de mensen bepalen wie ik ben", zo schrijft Ye.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties