.

Matthijs van Nieuwkerk is terug!

Nieuws
Matthijs van Nieuwkerk is terug!
Nieuws

Matthijs van Nieuwkerk is terug!

Matthijs van Nieuwkerk is terug!

Matthijs van Nieuwkerk maakte gisteren een verrassende verschijning als mystery guest bij de boeklancering van Bart Chabot. Dit markeert zijn eerste publieke verschijning sinds de aantijgingen van ongepast gedrag bij De Wereld Draait Door.

Verstopt op het platteland

Matthijs van Nieuwkerk heeft zich sinds eind vorig jaar in een stille schemering gehuld. De Volkskrant liet in november een bom vallen over ongepast gedrag achter de coulissen bij De Wereld Draait Door. Er zou jarenlang een sfeer van angst hebben gehangen. Sinds deze onthullingen is Matthijs een zeldzame verschijning geworden buiten zijn huis.

Voor Chabot jr. in de bres

"We hebben Matthijs van Nieuwkerk al een tijdje niet in het wild gespot", zegt het sapkanaal Realityfbi op Instagram. Het kanaal deelt een verhaal van Paagman, waarin te zien is dat Bart Chabot zijn boek Engelenhaar onthult. In het verhaal is ook Matthijs te zien, die de mystery guest was. "Het lijkt erop dat Matthijs vanavond bij een boekonthulling van Bart Chabot was."

Matthijs van Nieuwkerk is terug!

Eerder lekte al uit dat Van Nieuwkerk verzoenende gesprekken aan het voeren was met een voormalig DWDD-medewerker. De kans op een terugkeer op tv lijkt daarmee steeds grote te worden.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties