Paul van Vliet (87) is overleden

Nieuws
Paul van Vliet (87) is overleden
© BSR Agency
Nieuws

Paul van Vliet (87) is overleden

Paul van Vliet (87) is overleden
© BSR Agency

Cabaretier Paul van Vliet is gisteravond na een kort ziekbed in zijn woonplaats Den Haag overleden. Dat laat zijn familie weten.

'We gaan hem missen'

Van vliet maakte vooral in de jaren 70 en 80 furore met zijn cabaretvoorstellingen. In een statement laten de nabestaanden van de komiek weten: "We zijn intens verdrietig maar vooral ook trots op wie hij was en wat hij voor velen heeft betekend. Hij laat met zijn teksten, muziek en komische types een schat aan verhalen en liedjes na die getuigen van een vol leven en een prachtige theatercarrière. Onze lieve Paul, levenslustig, krachtig en vol ideeën tot het eind. We gaan hem missen."

Majoor Kees 

Van Vliet werd mede bekend door typetjes als Baron Taets van Avezaethe, Majoor Kees en Haagse Benny. Veel liedjes van Van Vliet werden mateloos populair, zoals Meisjes van dertien, Veilig achterop bij vader op de fiets of Pappa is blijven hangen aan de sixties.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties