Peter Gillis aangehouden na mishandeling vriendin

Nieuws
Peter Gillis aangehouden na mishandeling vriendin

Peter Gillis aangehouden na mishandeling vriendin

Peter Gillis aangehouden na mishandeling vriendin

Peter Gillis (60) is volgens Shownieuws gearresteerd nadat hij zijn vriendin Nicol zou hebben geslagen. RTL Boulevard meldde dat dit de ster is van 'Massa is Kassa' die 's nachts achter de tralies werd gezet.

Op 29 mei is in Ommel een 60-jarige man aangehouden voor mishandeling, aldus het OM. Het Openbaar Ministerie kan echter niet bevestigen dat Peter bij het incident betrokken was. De man heeft korte tijd vastgezeten, zegt een woordvoerder, die er ook aan toevoegde dat hij op 29 mei is aangehouden. Rond 03.00 uur is een man aangehouden. Hij werd een nacht in de gevangenis vastgehouden en de volgende nacht vrijgelaten.

Geen detail

Peter moet op 12 augustus voor de rechter verschijnen, ondanks dat de verdachte in de zaak is vrijgelaten. Ze kunnen een persoon alleen vervolgen zonder dat een rapport openbaar wordt gemaakt.

Peter en Nicol hebben al gesproken met RTL Boulevard. Ze beweren allebei dat er geen misbruik heeft plaatsgevonden. Nicol beweert ook dat het probleem niet over haar ging. Ook het Openbaar Ministerie heeft nog niet gereageerd.

Peter en Nicol gebruiken hun verzonnen mediacode op hun sociale mediakanalen wanneer ze reageren op nieuws over hen.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties