Slecht nieuws voor de liefhebbers van Mocro Maffia

Nieuws
Slecht nieuws voor de liefhebbers van Mocro Maffia
© BSR Agency
Nieuws

Slecht nieuws voor de liefhebbers van Mocro Maffia

Slecht nieuws voor de liefhebbers van Mocro Maffia
© BSR Agency

Onlangs startte het vijfde seizoen van Mocro Maffia, en fans kunnen geen genoeg krijgen van de populaire show. Toch kwamen de makers van het programma vandaag naar buiten met treurig nieuws.

Het verhaal

Eindelijk was het zover: 2 juni zagen we Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar en Robert de Hoog weer shinen op de kijkdoos in het vijfde seizoen. Het verhaal van de serie draait om een cocaïne handel in Amsterdam gerund door Romano en zijn mannen, die een groot conflict krijgt met rivaal 'Paus' wanneer die voor zichzelf gaat werken.

Onwelkom nieuws

De serie heeft ongekende kijkcijfers gehaald bij streaming platform Videoland: in maart 2022 was Mocro Maffia zo'n 50 miljoen keer gestreamd.Toch bracht Videoland vandaag onwelkom nieuws: het zesde en laatste seizoen van de serie is in 2024 op de streamingdienst te zien. Misschien wil Videoland de show stoppen op het hoogtepunt, maar één ding is zeker: fans zullen teleurgesteld zijn dat het avontuur in 2024 afloopt.

Over Mocro Maffia

De serie is exclusief voor Videoland bedacht en ontwikkeld door Achmed Akkabi en Thijs Römer, naar het gelijknamige boek geschreven door Wouter Laumans en Marijn Schrijver. Uit de serie zijn ook een miniserie en twee korte films gekomen, namelijk Komt goed, Meltem en Tatta. Mocro Maffia won twee Gouden Kalveren, werd genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring en is inmiddels te zien in meerdere landen, waaronder Indonesië, Frankrijk, Japan, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties