Videoland kondigt datum aan van het laatste seizoen Mocro Maffia

Nieuws
Videoland kondigt datum aan van het laatste seizoen Mocro Maffia
© BSR Agency
Nieuws

Videoland kondigt datum aan van het laatste seizoen Mocro Maffia

Videoland kondigt datum aan van het laatste seizoen Mocro Maffia
© BSR Agency

De populaire serie Mocro Maffia heeft een paar uur geleden de release datum van zijn nieuwe seizoen aangekondigd en Nederland verheugt zich collectief op het moment dat we Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar en Robert de Hoog weer zien shinen op de kijkdoos.

Ongekende kijkcijfers

Het is geen verassing dat er een vijfde seizoen komt van de serie; deze heeft namelijk ongekende kijkcijfers gehaald bij streaming platform Videoland. Het verhaal draait om een cocaïne handel in Amsterdam gerund door Romano en zijn mannen, die een groot conflict krijgt met rivaal 'Paus' wanneer die voor zichzelf gaat werken.

Prijzen

De serie is exclusief voor Videoland bedacht en ontwikkeld door Achmed Akkabi en Thijs Römer, naar het gelijknamige boek geschreven door Wouter Laumans en Marijn Schrijver. De eerste aflevering ging alweer vijf jaar geleden de lucht in, op 11 Oktober 2018. Acteur Oussama Ahammoud werd in 2020 dankzij zijn rol in deze serie genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste acteur televisiedrama. Tevens werd seizoen twee in 2020 genomineerd in de categorie Beste Televisiedrama.

Nieuwe trailer 

Wanneer het vijfde seizoen of de planning staat? Deze kun je vanaf vrijdag 2 juni 2023 wekelijks verwachten op de beeldbuis. Zie hieronder de teaser die Videoland plaatste:

Enthousiaste reacties

Het publiek reageert enthousiast op de aankondiging van het streaming platform. De reacties luiden 'Lekker man !!!! juni klonk lang.... 2 juni is acceptabel....' en 'Ik kan niet wachten @videolandonline'. Iemand anders schrijft enthousiast: 'We kunnen er weer voor gaan zitten 😍!' Inderdaad, het kan niet snel genoeg 2 juni zijn. Hopelijk volgt er naast de teaser binnekort ook een volwaardige trailer vanuit Videoland.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties