Storm Isha: Schiphol schrapt 130 vluchten

Nieuws
Storm Isha: Schiphol schrapt 130 vluchten
ANP
Nieuws

Storm Isha: Schiphol schrapt 130 vluchten

Storm Isha: Schiphol schrapt 130 vluchten
ANP

Voor maandag zijn uit voorzorg ongeveer 130 vluchten geannuleerd om storm Isha. Schiphol laat weten dat reizigers rekening moeten houden met vertragingen en meer annuleringen. "Dit geldt voor zowel aankomende als vertrekkende vluchten", aldus de luchthaven.

Vliegschema

Reizigers doen er goed aan de actuele vluchtinformatie te checken voor vertrek. Schiphol waarschuwt dat de storm gevolgen kan hebben voor de afhandeling van de vliegtuigen op de grond. "Vanuit veiligheidsredenen kan dit werk dan niet altijd gedaan worden zoals normaal, met als gevolg mogelijk meer verstoringen in het vliegschema voor zowel vertrekkende als aankomende vluchten."

KLM annuleert vluchten vanwege storm Isha

KLM annuleert maandag 65 vluchten. Volgens de luchtvaartmaatschappij gaat het om bestemmingen binnen Europa. "We annuleren tijdig, zodat passagiers en collega's weten waar ze aan toe zijn. Voor onze klanten van wie de vlucht is geannuleerd is dit zeer spijtig. Degenen die het betreft, zijn zo snel mogelijk geïnformeerd en worden omgeboekt op de eerstvolgende beschikbare vlucht", zegt een woordvoerster.

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) heeft naar aanleiding van de storm voor maandag een beperkte baancapaciteit voor Schiphol afgegeven.

© ANP

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties