Tim den Besten heeft kanker

Nieuws
Tim den Besten heeft kanker
Nieuws

Tim den Besten heeft kanker

Tim den Besten heeft kanker

Tim den Besten heeft een zeldzame vorm van kanker. Dit liet zijn advocaat HJ van der Tak, die namens Den Besten en zijn familie sprak, vanavond aan het ANP weten.

Opnames Timmyland on old

Eerder op de dag had omroep VPRO al aangekondigd dat de opnames van het populaire programma 'Timmyland' tijdelijk waren stopgezet. De reden hiervoor was dat Den Besten ziek was, maar verdere details waren op dat moment nog niet bekend.

Behandeling

Van der Tak deelde in een verklaring mee dat de ziekte van Tim niet alleen lichamelijke gevolgen heeft, maar ook een aanzienlijke impact heeft op zijn geestelijke welzijn: "Naast de lichamelijke gevolgen had en heeft Tims ziekte grote impact op zijn geestelijke gezondheid. De precieze diagnose is recent vastgesteld en momenteel worden de uitslagen van de laatste onderzoeken afgewacht, voordat met behandeling kan worden begonnen."

Speculaties

De beslissing van de VPRO om het nieuws over het stopzetten van 'Timmyland' te delen kwam nadat er via diverse kanalen speculaties rondgingen over de afwezigheid van Den Besten op sociale media.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties