Presentator Tim den Besten afwezig: 'Hij is ernstig ziek'

Show & Tel
Presentator Tim den Besten afwezig: 'Hij is ernstig ziek'
Show & Tel

Presentator Tim den Besten afwezig: 'Hij is ernstig ziek'

Presentator Tim den Besten afwezig: 'Hij is ernstig ziek'

Van de alom geliefde Tim den Besten, presentator van meerdere VPRO-programma's, wordt al geruime niets meer vernomen. Speurneus Yvonne Coldeweijer deed onderzoek en kwam achter een aantal onthutsende details.

Timmyland

Normaliter worden de volgers van Tim den Besten op social media dagelijks bestookt met updates en stories, maar nu is het al een maand stil. Volgens Coldeweijer - die zich baseert op haar goed ingevoerde spionnenleger - is er op 10 oktober iets gebeurt tijdens de opnames van zijn show Timmyland. "Ze zaten middenin opnames toen deze ineens met onmiddellijke ingang zijn afgelast voor onbepaalde tijd," aldus Yvonne.

Geëscaleerd 

Wat er is gebeurt blijft gissen, maar het verhaal wordt vanaf hier een stuk vreemder. "Hij schijnt al enige tijd te worstelen met een verslaving, Het is even flink geëscaleerd de afgelopen weken en ik hoor wat dingen waar ik flink van schrik. Ik hoor ook dat zijn manager met hem heeft gebroken. Gezien de lange radiostilte ga ik er vanuit dat hij momenteel wordt geholpen," zo tekent Coldeweijer op haar Insta-stories op.

Politie is er bij betrokken

Vervolgens dropt de juicequeen een bommetje van jewelste: "Er schijnt een grootschalig onderzoek van media en politie te lopen naar grensoverschrijdend gedrag van Tim den Besten." Ook dit klinkt weinig hoopvol: "Een spion wil benadrukken dat Tim geen slachtoffer is, maar eerder een dader."

Tim zou zich hebben schuldig gemaakt aan identiteitsfraude en na een aantal waarschuwingen hier niet mee zijn gestopt. Ook het Parool doet volgens Yvonne onderzoek naar de NPO-presentator. Oftewel: we horen nu niks van en over Tim, maar daar gaat spoedig heel veel verandering in komen.

Update. De VPRO heeft een verklaring gegeven: "Tim den Besten is ernstig ziek en daarom afgelopen tijd niet online te vinden. De opnames voor de vervolgserie Timmyland zijn om deze reden stil gelegd. Tim is bij zijn familie in afwachting van verdere behandeling van zijn ziekte." De omroep wil niet ingaan op de geruchten van Coldeweijer.

Update 2. Verschrikkelijk nieuws: Tim den Besten heeft kanker.

Presentator Tim den Besten afwezig: 'Hij is ernstig ziek'
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties