Tom Egbers slaat terug en reageert op affaire

Nieuws
Tom Egbers slaat terug en reageert op affaire
Nieuws

Tom Egbers slaat terug en reageert op affaire

Tom Egbers slaat terug en reageert op affaire

Tom Egbers deed vanavond aan tafel bij Khalid & Sophie voor het eerst zijn kant van het verhaal over de affaire waar de Volkskrant vorige week mee naar buiten kwam. "Het gaat niet goed met me," zo begon hij zijn betoog.

Zijlijn

De komende maanden zien we Tom Egbers niet meer in sportprogramma's van de NOS, want zijn werkgever houdt hem een tijdje aan de zijlijn. Aan de talkshowtafel praatte hij vanavond openhartig over hoe het met hem gaat: Egbers: "Je bent verteerd door het verdriet over wat er nu gebeurt. Maar dat ben ik dus zo ervaar ik het. Als je afgeschilderd wordt, zoals ik word afgeschilderd. Ik hoop toch dat ik die man niet ben. Ik durf wel de verzekering te geven dat ik die man niet ben."

Meerdere affaires 

Tom gaf toe in zijn huwelijk van meer dan dertig jaar verschillende affaires te hebben gehad, die hij wijdt aan een aantal donkere periodes in zijn leven: "Ik heb een aantal duistere periodes gehad in die meer dan dertig jaar waarin ik mezelf niet was, ongelukkig was, eenzaamheid voelde. En in die periodes heb ik een aantal buitenechtelijke escapades gehad. Daar heb ik veel verdriet van en heb ik mijn gezin veel verdriet meegedaan," aldus de NOS-presentator, die daarvoor in therapie is gegaan.

Beetje zoenen en daar bleef het bij

Opmerkelijk genoeg beweert Tom dat zijn laatste verovering beslist geen seksuele aard had. Hij ging wel eens met haar naar binnen, aangezien ze vlak bij elkaar woonden, maar het bleef bij zoenen. "Dit was geen seksuele relatie, wij zoenden. Als gelijkgestemden, en dat is leeftijdsloos. We waren dol op elkaar. Wij vonden elkaar erg leuk. Het was zoenen en daarbij bleef het," aldus een aangeslagen Tom. Ook zegt hij zeker nog terug te keren op tv: "Ik laat me na vier decennia niet zomaar bij het grofvuil zetten."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties