Veel kritiek op vriendin Peter R. de Vries

Nieuws
Veel kritiek op vriendin Peter R. de Vries
Nieuws

Veel kritiek op vriendin Peter R. de Vries

Veel kritiek op vriendin Peter R. de Vries

Journaliste Tahmina Akefi, de vriendin van de vermoorde misdaadverslaggever, brengt binnenkort een boek uit over haar liefdesperiode met De Vries. Iets dat niet bij iedereen in goede aarde valt.

Kees van der Spek, die jarenlang met Peter R. de Vries heeft samengewerkt, is niet te spreken over het gedrag van Tahmina Akefi. 'Ik heb Peter ook nauwelijks over haar gehoord moet ik heel eerlijk zeggen,' aldus Van der Spek. De relatie was geheim, maar na de dood van Peter R. duikt Tahmina plotseling overal op, iets waar velen vraagtekens bij zetten.

'Niet heel fris'

'Het bijzondere is natuurlijk dat we haar tijdens die relatie niet gezien hebben. Nooit,' vertelt hij in de podcast De Geboden van Slagter en Dresselhuys. Van der Spek vindt het ook niet fris dat Tahmina nu met een boek over haar leven met de vermoorde misdaadverslaggever komt. 'Ik wist natuurlijk wel dat ze bestond, maar ik wist niet dat het zo groot was. Zij hield zich ook altijd heel afzijdig en nu opeens is ze heel erg op de voorgrond. Dat moet ze natuurlijk zelf weten. Maar volgens mij brengt ze daar meer verdriet mee teweeg dan dat ze daar iemand mee helpt.'

Het is nog niet bekend wanneer het boek in de winkel komt te liggen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties