Netflix is woedend op Harry & Meghan

Buitenland
Netflix is woedend op Harry & Meghan
Buitenland

Netflix is woedend op Harry & Meghan

Netflix is woedend op Harry & Meghan

De schokkende onthullingen in Prins Harry's autobiografie Spare liet de verantwoordelijken voor zijn Netflix-serie verbijsterd achter.

De zesdelige documentaireserie genaamd 'Harry & Meghan' kwam in december uit en op 10 januari volgde Harry met zijn autobiografie Spare. Om de streamingdienst tevreden te stellen, moesten de hertog en hertogin van Sussex ermee instemmen dat de opnames in hun huis in Montecito, Californië, zouden plaatsvinden. Bronnen hebben onlangs echter bevestigd dat de opnamen voor de show niet daar zijn gemaakt, maar in een nabijgelegen pand.

Vervolg

Ondanks de verrassingen die Harry's boek vol openbaringen veroorzaakte, melden insiders dat Netflix-managers eigenlijk blij zijn met het succes ervan, omdat het de publieke belangstelling verder heeft gewekt en hoge kijkcijfers heeft opgeleverd. Daarom zouden ze een vervolg van de docu wel zien zitten.

Realityshow met Harry en Meghan

Volgens ingewijden dringt Netflix aan op meer toegang tot het leven van het koppel en moet het een soort realityshow worden. "Om zo'n deal door te laten gaan, zou het paar de deuren van hun huis in Montecito moeten openen", aldus de insider. "Er is geen twijfel dat het publiek enthousiast is geworden door Harry over zijn leven te zien praten. De interesse blijft enorm."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties