Vriendin Max Verstappen shinet op cover van Vogue

Nieuws
Vriendin Max Verstappen shinet op cover van Vogue
Nieuws

Vriendin Max Verstappen shinet op cover van Vogue

Vriendin Max Verstappen shinet op cover van Vogue

De knappe vriendin van Max Verstappen straalt op de cover van de nieuwe editie van Vogue. Kelly Piquet pakt even haar 'moment of fame'. Wat een bijzondere plaatjes!

Kelly Piquet heeft overduidelijk iets met Formule 1. Het is de dochter van voormalig F1-coureur Nelson Piquet, de ex van oud-coureur Daniil Kvyat (waar ze zelfs een kind mee heeft) en momenteel de huidige liefde van regerend wereldkampioen Max Verstappen.

In de nieuwe editie van Vogue Pole Position, waar Kelly op de cover staat, bewijst ze maar weer hoeveel ze van de motorsport houdt. In het blad van januari/februari blikt Kelly vooruit op het nieuwe jaar en leer je haar nog beter kennen, want wij kennen haar eigenlijk alleen maar als 'de vriendin van'.

"Vandaag ga ik iets bereiken – anders verlies je je kracht, je energie, je licht."

Kelly Piquet - Vogue

Er wordt alvast een kleine sneak peak gedeeld uit het interview met Piquet. Ze praat vol trots over haar dochter Penelope. “Ik wil een voorbeeld en inspiratie voor haar zijn. Ik wil elke dag wakker worden met het gevoel: vandaag ga ik iets bereiken - anders verlies je je kracht, je energie, je licht. Ik ben een gelukkig en dankbaar mens.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties