Kelly Piquet

Kelly Piquet is een 34-jarig model afkomstig uit Brazilië. Haar vader is F1-icoon Nelson Piquet. Met coureur Daniil Kvyat kreeg ze in 2019 een dochtertje. Sinds 2020 vormt ze een setje met tweevoudig F1-kampioen Max Verstappen. Haar volledige naam is Kelly Tamsma Piquet Souto Maior. 

Max Verstappen en Kelly Piquet

Kelly heeft Max Verstappen ontmoet via haar broer Nelson Piquet jr., die bevriend is met de Nederlandse F1-coureur. Tijdens een avondje uit in Monaco in 2016 voelde ze een connectie tussen hen, maar vanwege het leeftijdsverschil van negen jaar heeft ze er niets mee gedaan. Kelly is geboren in 1988 en Max in 1997. 

Drie jaar geleden kwamen de twee elkaar opnieuw tegen en bloeide er iets op. In 2021 maakten ze wereldkundig dat ze aan het daten waren. Er waren geruchten in 2022 dat de twee uit elkaar waren, maar daar bleek niks van te kloppen. 

Heeft ze een dochter?

In juli 2019 kreeg Kelly Piquet samen met de Russische Formule 1-coureur Daniil Kvyat een dochtertje genaamd Penelope Kvyat. Om onduidelijke redenen maakte Kelly niet lang daarna een einde aan de relatie. 

Leeftijd

Kelly Piquet is geboren op 7 december 1988 in het Duitse Homburg. Ze is momenteel 34 jaar jong.

Hoe lang is Kelly Piquet? 

Kelly is 1,7 meter lang en heeft door haar figuur flink wat modellenklussen kunnen doen. Over het algemeen wordt aangenomen dat vrouwen tussen de 1,72 en 1,80 meter lang moeten zijn om als model te kunnen werken. Voor mannen ligt dit tussen de 1,82 en 1,92 meter. Dit zijn echter slechts richtlijnen en er zijn ook modellen die buiten deze lengtegrenzen vallen. 

Wie is de ex van Kelly Piquet? 

Kelly heeft meerdere ex-vriendjes. Voor zover bekend heeft ze gedatet met Antonio Pedro Marcondes Ferraz, Beto Pacheco en Daniil Kvyat. Antonio Pedro Marcondes Ferraz en Kelly Piquet hadden wat in de periode april 2011 en 2013. Beto Pacheco en Kelly Piquet begonnen een jaar na de breuk met Antonio te daten en gingen in 2016 uit elkaar. Daniil Kvyat ging in januari 2017 een relatie aan met Kelly Piquet.

Is het uit tussen Max Verstappen en Kelly Piquet?

In 2022 doken er op meerdere plekken geruchten op dat de relatie tussen de twee tot een einde zou zijn gekomen, maar dat werd door Kelly Piquet op haar Instagram-pagina stellig ontkracht. De twee zijn nog altijd gelukkig in de liefde en hebben zelfs plannen voor gezinsuitbreiding. Ook wordt er al gefluisterd over een trouwerij tussen Max en Kelly.

Waar woont Kelly?

Kelly woont sinds 2020 in het miljoenenappartement van F1-kampioen Max Verstappen in het vorstendom Monaco, waar ze een prachtig uitzicht hebben over de Middellandse Zee. Ze heeft eerder in Brazilië en het Verenigd Koninkrijk gewoond. 

Hoeveel geld/vermogen heeft Kelly Piquet? 

Kelly Piquet heeft momenteel aanzienlijk veel geld op haar naam staan. Uit onderzoek blijkt dat haar vermogen op minimaal 700.000 dollar en in het gunstigste geval zelfs één miljoen dollar ligt. Hierdoor is ze financieel onafhankelijk van haar vader of vriend Max.

Volgens bronnen heeft haar vader een geschat vermogen van minstens 100 miljoen dollar. Er zijn zelfs recentere nieuwsberichten die spreken over een vermogen dat bijna de 200 miljoen dollar nadert. Het behalen van verschillende wereldtitels in de Formule 1 kan dus aanzienlijk bijdragen aan je financiële welzijn.