Wie is Boer Harm? We weten nu eindelijk wie er achter het masker zit!

Nieuws
Wie is Boer Harm? We weten nu eindelijk wie er achter het masker zit!
Nieuws

Wie is Boer Harm? We weten nu eindelijk wie er achter het masker zit!

Wie is Boer Harm? We weten nu eindelijk wie er achter het masker zit!

Iedereen danst op zijn beats en lacht om zijn TikToks. Boer Harm, bekend van zijn hit 'Brommers Kieken', is niet meer weg te denken uit de Nederlandse party scene. Maar wie zit er eigenlijk achter dat onsmakelijk masker, waar hij de gehele dag zijn gladde tong uit laat lebberen?

Bekijk het antwoord in de video hieronder:

David Bouman, ben jij dat?

De grote vraag is natuurlijk: wie zit er achter het opvallende masker van Boer Harm? Op internet circuleert bijvoorbeeld de naam Bram Agterbos van het Twentse muziekduo Gladjakkers. Ook roddelpraat-presentator Dennis Schouten wordt genoemd. Muziekkenners Van Vugt en Bussink hebben zelf geen idee wie er achter het masker van Boer Harm schuilgaat. Maar dan dit: op Spotify zie je de namen van de makers van het liedje! Hier staat de naam David Bouman. Is dit dan de man achter Boer Harm? De twee hebben ook exact dezelfde tattoo, waarmee de kans op een match eigenlijk 100 procent is.

Wat verdient Boer Harm met zijn rapkunsten?

Nu we een beetje weten wie hij mogelijk is, vraagt men zich af: wat schuift dat nou, zo’n optreden van Boer Harm? Nou, houd je vast. Voor een halfuurtje optreden tikt de teller de 2750 euro aan. Met een agenda die uitpuilt van 150 geplande shows, doet onze landelijke rapper het niet slecht. Reken maar uit: dat tikt lekker aan tot over de vier ton.

Boer Harm: de onverwachte held van rap en platteland

Het unieke van Boer Harm: hij mixt de wereld van rapmuziek naadloos met het rustige plattelandsleven. Elke video van hem op TikTok is een hit en zorgt voor miljoenen lachende gezichten. Boer Harm is niet zomaar een fenomeen, hij is namelijk een brug tussen twee totaal verschillende werelden. En zeg nou zelf, wie had dat gedacht van onze brommende boer?

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties