Yvonne Jasper oma geworden van lelijk varken

Nieuws
Yvonne Jasper oma geworden van lelijk varken

Yvonne Jasper oma geworden van lelijk varken

Yvonne Jasper oma geworden van lelijk varken

Geen paniek: ook lelijke varkentjes kunnen uitgroeien tot prachtige beesten.

Yvonne Jaspers deelt voor de tweede keer in korte tijd prachtig nieuws met haar achterban. Onlangs kon ze de Boer zoekt Vrouw-fan al blij maken met het feit dat er een nieuw seizoen van het agrarische NPO-programma komt (Boer zoekt Vrouw gaat straks langer mee dan Soldaat van Oranje), nu laat ze de wereld weten dat er een flinke gezinsuitbreiding is geweest.

Uren naar kijken

Yvonne schrijft op Instagram: "Vannacht ben ik oma geworden van een biggen elftal. My Lady (zo heet haar varken, -red) ontpopt zich tot een oermoeder. Wie de vader is zal altijd een raadsel blijven. William of Harry? 🤪. We gaan er onze handen aan vol hebben. Zo jammer dat #onzeboerderij (voorlopig) is afgelopen. Haha. Hier kan je toch uren naar kijken?"

Bekijk Yv's aanwinst hieronder:

Revalidatie voor de hond

Overigens gaat het niet met alle dieren van Yvonne even goed. Haar trouwe labradoodle Tom heeft zijn kniebanden gescheurde en verbrijzelde bij een stoeipartij zijn meniscus, waardoor de viervoeter een lange revalidatie staat te wachten.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties