Zien: Doutzen Kroes verkoopt huis in geboortedorp

Nieuws
Zien: Doutzen Kroes verkoopt huis in geboortedorp
Nieuws

Zien: Doutzen Kroes verkoopt huis in geboortedorp

Zien: Doutzen Kroes verkoopt huis in geboortedorp

Doutzen Kroes heeft besloten de woning in haar geboortedorp Eastermar te koop te zetten in het pittoreske Friesland. Maar dit betekent niet dat het model van plan is om Nederland te gaan verlaten.

Geen gebrek aan ruimte

We kennen het supermodel allemaal door haar glorieuze jaren bij lingeriemerk Victoria's Secret, waar ze menig hart deed opbloeien met haar blonde lokken en lange benen. Ondertussen is Doutzen al lange tijd gesetteld met haar lover Sunnery James en twee kinderen. Sinds 2018 wonen ze in het Gooische plaatsje Huizen, waar ze een villa op de kop tikten voor maar liefst 1.650.000 euro. Dit huis heeft negen kamers, waaronder zes slaapkamers en meerdere badkamers. Geen wonder dat de hartenbreekster geen nut meer had voor haar huisje in Eastermar.

Controversie

Doutzen was tijdens de COVID-19 pandemie veel in het nieuws door haar controversieële uitspraken. In September 2021 postte ze op haar Instagram account een foto met het nieuws dat zij zich niet zou laten forceren om een vaccinatie te nemen. 'I will not be forced to take the shot. I will not be forced to prove my health to participate in society. I will not accept exclusion of people based on their medical status.' Niet lang daarna kwam er nog een post online met het nieuws dat ze Covid-19 vaccinaties beschouwde als een plot door 'satanisten' om 'de wereldse bevolking te reduceren'.

Huis in de verkoop

Haar vermogen is geen reden dat het model afstand doet van haar stulpje, dat wordt momenteel namelijk geschat op 29 miljoen euro. Waarschijnlijk was het huis nog in haar bezit voor sentimentele redenen. Ze kocht het in 2005 voor 360.000 euro met een hypotheek van 400.000, en verliest er zo dus een hoop geld op. Maar daar zal Doutzen niet van wakker liggen. Wie interesse heeft in de villa van Kroes, die in totaal 4 kamers heeft waaronder drie slaapkamers en een badkamer, kan een kijkje nemen op Funda.

Zien: Doutzen Kroes verkoopt huis in geboortedorp
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties