Zijn Max Verstappen en Kelly Piquet uit elkaar?

Nieuws
Zijn Max Verstappen en Kelly Piquet uit elkaar?
Nieuws

Zijn Max Verstappen en Kelly Piquet uit elkaar?

Zijn Max Verstappen en Kelly Piquet uit elkaar?

Formule 1-fans speculeren over vreemdgaan en zelfs een mogelijke relatiebreuk. Kelly beweerde in het verleden dat geruchten als deze onzin zijn, maar waarom was zij dan afwezig bij de laatste 5 races van Max?

Het stel wordt niet meer samen gezien

Twee jaar geleden maakten coureur Max Verstappen en Kelly Piquet hun relatie openbaar. Kelly was al bekend als dochter van autocoureur Nelson Piquet. In maart kreeg Nelson een boete van zo'n 850.000 euro wegens racistische en homofobe opmerkingen over Lewis Hamilton. Ondanks de controverse rondom haar vader bleef de relatie tussen Max en Kelly sterk, al lijkt dat nu anders te zijn.

Zowel Kelly als Max plaatsen geen foto's meer van elkaar online, iets dat ze eerst wel vaak deden. Volgens sommige bronnen heeft Kelly ook al vijf races van Max overgeslagen.

Geruchten over vreemdgaan

Daarnaast gingen er afgelopen jaar al geruchten rond dat Kelly was vreemdgegaan. Veel mensen vonden dit makkelijk te geloven, aangezien er al een verhaal rondging dat Max Kelly had ''ingepikt'' van haar vorige vriend, Daniil Kvyat, eveneens een coureur en vader van Kelly's kind.

Zijn Max Verstappen en Kelly Piquet uit elkaar?

Kelly heeft al een keer gereageerd op de geruchten over haar vreemdgaan. Afgelopen jaar plaatste ze op haar Instagram een foto van een stopbord met daaronder in het klein geschreven: ''the bullshit''. Daarnaast plaatste ze een selfie van haar en Max.

Tot het stel weer samen gezien wordt, zullen de nieuwe geruchten waarschijnlijk nog wel even rondgaan.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties