Netflix account delen? Dat gaat je geld kosten!

Opmerkelijk
Netflix account delen? Dat gaat je geld kosten!
Opmerkelijk

Netflix account delen? Dat gaat je geld kosten!

Netflix account delen? Dat gaat je geld kosten!

We zijn als samenleving collectief verslaafd aan Netflix en doen dat het liefste door zo min mogelijk te betalen. Iedereen lift wel mee op een account van een of andere ontvreemde oom Sjaak in Timboektoe. Maar binnenkort zal dat niet meer mogelijk zijn.

4 euro per extra account

Door al die talloze accounts die doodleuk informatie delen met Jan en alleman loopt Netflix natuurlijk flink wat geld mis. Miljoenen klanten kunnen daarom vanaf deze week een mail verwachten waarin Netflix de mogelijkheid biedt om gebruikers die buiten het huishouden vallen te verwijderen van het account. Als dit niet gedaan wordt, betaal je voor elke andere gebruiker van je account 3,99 euro extra per maand.

FBI Netflix

'Een Netflix-account is bedoeld voor jou en de mensen met wie je woont', schrijft de dienst. Klanten die meeliften maar niet betalen, krijgen een melding met betaalopties zodat ze verder kunnen kijken' kondigde het platform eerder al aan. Netflix schrijft op zijn website dat de streamingdienst onder meer IP-adressen, apparaat registraties en account activiteit gebruikt om te bepalen wie er bij een huishouden hoort. Ze halen dus alles om de kast om zeker te zijn dat iedere kijker het juiste bedrag dokt.

Geld neerlappen

Als er nog steeds op andere locaties gekeken wordt, komt er een melding dat het apparaat geen deel uitmaakt van het Netflix-huishouden en wordt kijken geblokkeerd, tenzij er actie wordt ondernomen. A.k.a moet er geld neergelapt worden door die partij. Dus voor de meelifters nog maar even extra genieten van de uurtjes totdat de gevreesde email binnenkomt.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties