Wendy van Hout, de nieuwe vriendin Peter Gillis, is een ordinaire golddigger

Show & Tel
Wendy van Hout, de nieuwe vriendin Peter Gillis, is een ordinaire golddigger
Show & Tel

Wendy van Hout, de nieuwe vriendin Peter Gillis, is een ordinaire golddigger

Wendy van Hout, de nieuwe vriendin Peter Gillis, is een ordinaire golddigger

Dat zeggen wij niet, dat zegt Gerald Palts. Bekend van de hit 'Jij Bent Een Golddigger'. De nieuwe metgezel van SBS6-ster Peter Gillis werd gisteravond voorgesteld in de nieuwste aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa. Tijd voor een nadere kennismaking.

Gedeelde humor

Op het openingsweekend van Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel ontmoetten Wendy en Peter elkaar onlangs op het terras. Wendy was op zoek naar een jaarplaats om met haar kinderen leuke uitstapjes te maken en raakte toevallig in gesprek met Peter. Ze dronken samen koffie en hadden meteen een goede klik, zo laat Peter weten. Ze deelden dezelfde humor en hadden veel gemeenschappelijke interesses, zoals ondernemerschap, handel, campings en reizen met de camper. Nogmaals: dit is info die van Peter afkomstig is. Of Wendy daadwerkelijk een camperobsessie heeft moet nog blijken.

Omgangsregeling

Maar wie is Wendy van Hout? Wendy van Hout is afkomstig uit Eindhoven en heeft haar hele leven daar gewoond. Wendy heeft vijf kinderen uit drie verschillende relaties, maar heeft nog steeds een goede band met hen en hun vaders. Haar twee oudste kinderen (19 en 17 jaar) studeren in Frankrijk, maar bezoeken haar regelmatig in Nederland. De jongste drie zoons (11, 9 en 4 jaar) ziet ze vaak vanwege de omgangsregeling die er is. Opmerkelijk: zijn ex Nicol Kremers had ook al vier kinderen.

Tattooshop en eigen kledinglijn 

Wendy heeft vanaf jonge leeftijd op kermissen gewerkt en gereisd met de kermisfamilie. In 2010 startte ze een handel in tassen en accessoires, die later uitgroeide tot Finishing Touch en twee kledingwinkels voor dames en kinderen. Door te snel te groeien ging het bedrijf failliet in 2017, waarna Wendy in 2019 begon met een opleiding tot tatoeëerder en een tattooshop opende. Vanwege de lockdown moest ze hier echter mee stoppen. In 2021 besloot Wendy haar liefde voor mode weer op te pakken door de lancering van haar eigen webshop, genaamd 365fashion.nl, die ze onder andere promoot via haar eigen TikTok-kanaal. Voor Wendy is financiële onafhankelijkheid belangrijk en wil ze niet afhankelijk zijn van anderen.

Peter en Wendy willen gaan samenwonen

De plannen zijn om op niet al te lange termijn samen te gaan wonen in de nieuwe villa van Peter in Neerpelt. "Wat goed zit gaat snel en Wendy is al helemaal onderdeel van de familie", aldus Peter Gillis. Vaste kijkers van Familie Gillis: Massa is kassa zullen Wendy dan ook zeker voorbij zien komen in het nieuwe seizoen, aldus Peter de hosselaar.

Golddigger 

In de nieuwste aflevering van Massa is Kassa zegt Peterke dat hij niet op zoek is naar een golddigger. Opmerkelijk genoeg speelde Wendy van Hout in 2017 in de videoclip van Gerald Palts, waarin ze geportretteerd werd als... een golddigger. Als dat geen afleveringen vol vuurwerk worden.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties