Alex Soze trapt in woedeaanval scooter kapot: 'k*nkerding!'

Show & Tel
Alex Soze trapt in woedeaanval scooter kapot: 'k*nkerding!'
Show & Tel

Alex Soze trapt in woedeaanval scooter kapot: 'k*nkerding!'

Alex Soze trapt in woedeaanval scooter kapot: 'k*nkerding!'

Het ziet ernaar uit dat vlogger Alex Soze officieel door is gedraaid: de Youtuber trapt in een nieuwe video zijn hele scooter aan gort.

Geen lieverdje

Alex is geen lieverdje: hij is al talloze keren in aanraking gekomen met de politie, met gevolg dat de beste man zelfs vervolgd werd door het OM voor mishandeling van politieagenten. Dit ging zo ver dat een agent zelfs naar de eerste hulp moest met zijn verwondingen. We wisten dus allang dat de vlogger een kwade aard heeft. Maar in een filmpje wat vanochtend online verscheen leek het alsof Alex nieuwe levels van woede heeft bereikt.

k*nkerding

Blijkbaar heeft Soze al meerdere keren boetes gekregen voor rijden zonder helm, en laat dit dit keer niet meer op zich zitten. Als de agent hem stopt, vliegt hij uit tegen deze en gooit daarna zijn scooter tegen de vlakte. Daarna krijgt deze nog een trap na van Alex, wanneer hij met zijn doorrookte stem schreeuwt: "Weet je wat het is met dit k*nkerding, ik heb al 23 bekeuringen gehad voor zonder helm rijden, ik ga met de tijd mee". Daarna vliegt hij razend een winkel in voor elektrische fietsen.

Stuur maar een tikkie

Als de kale knikker wegrijdt met zijn nieuwe vervoersmiddel, roept hij nog even de winkel in: 'stuur maar een tikkie'. Is dit Soze's manier van adverteren? Als dit zo is, heeft hij duidelijk nog een snelcursus nodig voor business want het publiek is hiervan niet onder de indruk.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties