André Hazes vraagt megabedrag om te komen optreden

Show & Tel
André Hazes vraagt megabedrag om te komen optreden

André Hazes vraagt megabedrag om te komen optreden

André Hazes vraagt megabedrag om te komen optreden

De volkszanger is weer terug in de muziekbusiness. Met een vers team van schrijvers werkt hij aan een nieuw album en later dit jaar staat zijn comeback bij Holland zingt Hazes op de planning. Daarna moet het optredens in het land weer losbarsten. Maar wat kost het eigenlijk om Hazes op je feest of partijtje al zijn hits te laten zingen?

Bedankt mijn vriend

Het nieuws rond André Hazes werd vooral beheerst door perikelen uit de privésfeer, maar daardoor wordt vaak voorbij gegaan aan zijn staat van dienst in de muziekwereld. Hij wist op zijn dertiende namelijk al een nummer 1-hit te scoren (Bedankt Mijn Vriend) en pakte zeven jaar later uit met zijn eerste album. Voor zijn 25e levensjaar had hij er al vier uitgebracht, waarvan Leef (2016) de tweede plek bereikte.

Wauw-effect

Een optreden van André moet volgens de zanger groots en meeslepend zijn. Zelf zegt hij daarover: "Bezoekers moeten een wauw-effect beleven. De tijd van het alleen van je stem moeten hebben is voor mij een beetje klaar. Ik vind het leuk om uit te pakken, beelden terug te zien op social media van fans en te denken: dat is mijn show."

André Hazes jr. boeken

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe album van André uitkomt, wel dat het een nieuw geluid zal bevatten waardoor het minder volks klinkt dan voorheen. Momenteel vraagt de zanger voor een half uur optreden, inclusief een goedgevuld podium, 19.500 euro. Krijg je dan wel gegarandeerd een polonaise in het publiek voor terug.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties