André Hazes wilt zichzelf verminken, fans maken zich ongerust

Show & Tel
André Hazes wilt zichzelf verminken, fans maken zich ongerust
Show & Tel

André Hazes wilt zichzelf verminken, fans maken zich ongerust

André Hazes wilt zichzelf verminken, fans maken zich ongerust

André Hazes is er maar druk mee. Hij heeft dit jaar een paar showtjes op het programma staan waarvoor hij namelijk zijn stem moet warmdraaien. Af en toe ligt hij hiervoor poedelnaakt in de studio, en zo niet, dan is hij wel in een of ander resort vakantie aan het vieren. Blijkbaar heeft hij die ontspanning ook hard nodig, want nu hij terug in Nederland is draait hij meteen volledig door. Zijn enkele fans proberen hem nog van een misstap te weerhouden, maar mogelijk zijn ze te laat.

Je herkent een manische episode vaak aan verschillende symptomen. Meestal zijn ondoordachte acties daar eentje van. Hazes is daar geen uitzondering in. Voorheen ruilde hij zijn golvende surferscoupe al in voor een riskante opskeer. Maar nu dreigt André zijn kapsel naar een nog krankzinniger niveau te tillen.

Absurde hairdo

Gelukkig is de volkszanger altijd bereid om eerst de mening van zijn trouwe volgelingen te vragen. In zijn Instagram story deelt hij een foto van een absurde hairdo: een soort half tamme stekelkuif voorop en een piekerig matje achter in de nek. "Next haircut?," schrijft hij erbij. Voor veel mensen een reden om zich direct zorgen te maken om het geestelijk welzijn van de nachtegaal. Hij plaatst er ook een poll bij zodat de volgers 'ja' of 'nee' kunnen stemmen. Of hij dit online gooit vanuit de kappersstoel is onduidelijk. Het is daarom ook niet zeker of hij nog te stoppen is.

Stemmen zijn geteld

Het blijkt dat 33% van zijn fans ook de kolder in de kop heeft gekregen. Zij stemmen 'ja' en zien het dus wel zitten dat hun idool er binnenkort bijloopt als een hooligan. Gelukkig is er nog wel een overheersende 67% die het een minder goed idee vindt. Of deze groep heldere lichten Hazes onder controle kan krijgen moet nog blijken.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties