André Hazes shockeert volgers en deelt poepfoto

Show & Tel
André Hazes shockeert volgers en deelt poepfoto
Show & Tel

André Hazes shockeert volgers en deelt poepfoto

André Hazes shockeert volgers en deelt poepfoto

Wat is dat toch de laatste tijd met André Hazes jr.? Na ons te hebben verrast in zijn studio, enkel gewaad in onderbrok en sokjes, en met blote bast en afschilferende huid voor de spiegel, is het dit keer aan de zanger om ons een hartaanval te bezorgen vanuit zijn toilet.

Aandachtstekort

Dit overduidelijke geval van een tekort aan aandacht kan wel eens terugleiden naar de nieuwe single van Hazes die toch niet zo veel media aandacht en luisteraars krijgt als hij had gehoopt. Dus grijpt junior maar naar de telefoon en post alles op Social Media wat een opstoot kan geven aan het publiek. Maar het Nederlandse publiek is hier ondertussen helemaal klaar me; zo ook weer met zijn laatste frats.

Groeten vanuit de WC

André deed gisteren een Q&A op zijn Instagram waarbij hij zijn volgers laat weten dat hij last heeft van zijn rug. Hierop volgt de vraag: 'Dus al een dag niet gepoept?', waarop Hazes de onnodige foto de wereld in knalt. Hij zit op het toilet met mondhoeken naar beneden en duimpje omhoog: blijkbaar loopt de stoelgang wel prima.

André Hazes shockeert volgers en deelt poepfoto

Yvonne Coldeweijer is er ook klaar mee

Het bekende Juicekanaal LifeofYvonne is ook klaar met de fratsen van André. In haar podcast The juice show vertelt ze: 'Ik krijg ook wel eens berichtjes als ik juice post van: ‘Laten we het gewoon niet meer over hem hebben.' Vooral over André. ‘Laten we het vooral niet meer over hem hebben, laten we hem geen podium meer geven.’ Maar dat is mijn baan! Het liefst heb ik het de hele dag niet over hem.'

Boring Hazes

Coldeweijer vervolgt: 'Toen het relevant en juicy was met Sarasoel, het vreemdgaan, de verloving, het verbreken daarvan en de verslaving… Dat was juice en nu is het gewoon echt boring. Dan denk ik: eigenlijk heb ik het het liefst gewoon niet meer over hem. En de mensen willen het er ook niet meer over hebben.' Dit waarschijnlijk nog een beetje meer na het zien van deze onnodige WC-foto.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties