Monique Westenberg verlaat André Hazes weer

Show & Tel
Monique Westenberg verlaat André Hazes weer
© BSR Agency
Show & Tel

Monique Westenberg verlaat André Hazes weer

Monique Westenberg verlaat André Hazes weer
© BSR Agency

Monique Westenberg en André Hazes deelden afgelopen week een vakantie in Amerika samen met zoontje Dré. Maar het avontuur is voor Monique en zoonlief een paar dagen geleden tot een einde gekomen.

Monique en André

Het knippert behoorlijk aan en uit tussen de volkszanger en liefje Monique. Waren ze afgelopen februari nog officieel uit elkaar, dan is dat alweer verleden tijd. In April waren de twee tortelduifjes weer onafscheidelijk. André: "We hebben een vorm gevonden. Monique is de liefde van mijn leven. Honderd procent. Ik hou van haar, heel veel, en zij van mij. Of we samen zijn: ik denk het. Maar we wonen wel los van elkaar."

Gezellig tripje

Dit leek afgelopen week nog eens extra te zijn bevestigd toen het koppel samen met hun zoon op reis ging naar Amerika. Hier werd het publiek naar hartelust mee overvallen op Social Media: de kiekjes vlogen ons om de oren.

Monique gaat er weer vandoor

Maar aan alles komt een einde, en zo ook aan het tripje van het gelukkige gezin. Zoonlief moet namelijk weer gewoon de schoolbanken in. 'Ik vind het lekker om weer naar huis te gaan, hoor. Altijd wel, hoor. Lekker weer naar de hondjes. We hebben het heel leuk gehad en gezellig met elkaar. Wie nog niet aan thuis hoeft te denken, is André. Hij blijft voorlopig nog even in Amerika' Vertelt Monique. 'André is daar nog. Die blijft hier met Djarno en Diego, dus die gaan met elkaar nog wat toffe dingen doen. En wij gaan lekker naar huis.'

Emotioneel afscheid 

Het was een emotioneel afscheid voor vader en zoon. Zelfs dit speciale moment werd gedeeld op de Instagram van Monique, die er toch geen genoeg van kan krijgen. Het gezin heeft geen keuze: Dré junior moet toch echt terug naar huis. Volgens Monique: 'Deze jongen moet maandag natuurlijk terug naar school. Dat wordt wel zwaar met de jetlag, maar dat nemen we erbij natuurlijk. Want we hebben superleuke dagen gehad.'

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties