André Hazes: ‘Als Monique straks écht oud is? Zien we dan wel!’

Show & Tel
André Hazes: ‘Als Monique straks écht oud is? Zien we dan wel!’
© BSR Agency
Show & Tel

André Hazes: ‘Als Monique straks écht oud is? Zien we dan wel!’

André Hazes: ‘Als Monique straks écht oud is? Zien we dan wel!’
© BSR Agency

Al negen jaar lang knippert het aan en uit tussen André Hazes jr. en liefje Monique Westenberg. Waren ze afgelopen februari nog officieel uit elkaar, dan is dat alweer verleden tijd. Wel hebben ze een leeftijdsverschil van 16 jaar, en hier doet André nu redelijk vage uitspraken over...

Leeftijdsverschil

Laatst had hij het nog over opnieuw het huwelijksbootje instappen met zijn vlam, maar die fase lijkt alweer voorbij te zijn. André laat namelijk in een nieuw interview met Weekend weten nog érg onzeker te zijn over de toekomst. Over vier jaar is Monique een vrouw van vijftig, terwijl André dan nog begin dertig is. “Mensen zien je graag met Monique. Maar zij wordt ouder en je krijgt veel vrouwelijke aandacht. Denk jij niet over vijf jaar: doe mij maar leuk zo’n jongere versie van Monique? Hoe houd je die verleidingen tegen?', wordt aan hem gevraagd.

Grenzen

Zijn antwoordt luidt: 'Dat je niet meer drinkt, zorgt er wel voor dat je je grenzen weet. Dat scheelt echt en dat is heel relaxed. Als ik kijk naar de nachten met stappen en zo, dan doe je gewoon domme dingen.' Hij lijkt hier dus vooral zijn voormalige drank- en drugsgebruik de schuld te geven. De zanger vervolgt: 'Nu ben ik óf niet eens op die plekken waar rare dingen gebeuren, óf ik kan mijn kop gebruiken Niet deze (wijst naar zijn broek) maar dit (wijst naar zijn gezicht), haha!'

'Dat zien we dan wel weer'

Tenslotte wordt aan hem gevraagd hoe hij het vindt dat Monique alweer bijna 50 jaar oud is. Daarover zegt hij: 'Toen Monique en ik een relatie aangingen, zeiden mensen al tegen mij: ‘Straks is zij oud en dan ben jij nog maar zo oud…’ Ja, dat zien we dan wel weer, denk ik.' Toch een redelijk vage uitspraak van de zanger. Na meerdere malen te zijn gedumpt door Hazes, zal Monique vast niet blij zijn als dit opnieuw gebeurt omdat ze dadelijk een jaartje teveel aantikt.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties